Particulieren

 

U WILT EEN HUIS KOPEN EN HEBT EEN HYPOTHEEK NODIG. ALS U DAARVOOR DIRECT NAAR EEN BANK GAAT KUNT U ALLEEN KIEZEN UIT DE HYPOTHEEKPRODUCTEN VAN DIE ENE BANK.
INFORMATIE VOOR PARTICULIEREN

U wilt een huis kopen en hebt een hypotheek nodig. Als u daarvoor direct naar een bank gaat kunt u alleen kiezen uit de hypotheekproducten van die ene bank. Wilt u liever meer keuze? Maak dan een afspraak met Woerd Financiële Diensten. Wij maken voor u de beste keuze uit het aanbod van 25 banken, verzekeraars en andere aanbieders.

 

BETROKKEN ADVISEURS

Bij de aankoop van uw woning kunt u van het begin tot eind op ons rekenen. We nemen u bij de hand en laten die pas nadat de eigendoms- en hypotheekakte bij de notaris is getekend weer los. Als u dat wilt gaan we mee naar de bezichtiging en begeleiden we de aankoop. We kunnen uw belastingteruggaaf voor onze rekening nemen en voordat u naar de notaris gaat controleren we de eigendoms- en hypotheekakte plus nota van afrekening. Zo zorgen we ervoor dat uw hypotheek optimaal is afgestemd op uw situatie.

EEN HYPOTHEEK IS MAATWERK

Welke hypotheek het beste bij u past is afhankelijk van veel factoren. Ook uw plannen voor de toekomst spelen daarbij een rol. Hoe leuk en bijzonder het kopen van een huis ook is, de verplichtingen die u bij de aanschaf aangaat hebben consequenties voor de toekomst. Woerd Financiële Diensten begeleidt u tijdens het hele proces en zorgt ervoor dat u weloverwogen keuzes maakt en dat risico’s in bijvoorbeeld een samenlevingsovereenkomst of testament worden afgedicht.

Naast hypotheekadvies kunt u bij ons ook terecht voor advies over aan de hypotheek verwante financiële diensten. Zoals:

• Levensverzekeringen en Overlijdensrisicoverzekeringen
• Consumptief krediet.