Particulieren

 

U wilt een huis kopen en hebt een hypotheek nodig. Als u daarvoor direct naar een bank gaat kunt u alleen kiezen uit de hypotheekproducten van die ene bank.

 

Informatie voor particulieren

U wilt een huis kopen en hebt een hypotheek nodig. Als u daarvoor direct naar een bank gaat kunt u alleen kiezen uit de hypotheekproducten van die ene bank. Wilt u liever meer keuze? Maak dan een afspraak met Woerd Financiële Diensten. Wij maken voor u de beste keuze uit het aanbod van 14 banken en verzekeraars.

 

Bereken hoeveel u kunt lenen

Hebt u nog geen eigen woning dan kunt u voor een eerste inschatting van het bedrag dat u kunt lenen gebruikmaken van onze hypotheekcalculator. U kunt ook direct een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek. We berekenen dan hoeveel u kunt lenen en informeren over de mogelijkheden in uw situatie.

 

Betrokken adviseurs

Bij de aankoop van uw woning kunt u van het begin tot eind op ons rekenen. We nemen u bij de hand en laten die pas nadat de koopovereenkomst bij de notaris is getekend weer los. Als u dat wilt gaan we mee naar de bezichtiging en begeleiden we de aankoop. We kunnen uw belastingteruggaaf voor onze rekening nemen en voordat u naar de notaris gaat controleren we de koopovereenkomst. Zo zorgen we ervoor dat uw hypotheek optimaal is afgestemd op uw situatie.

Hypotheek calculator

 

Een hypotheek is maatwerk

Welke hypotheek het beste bij u past is afhankelijk van veel factoren. Ook uw plannen voor de toekomst spelen daarbij een rol. Hoe leuk en bijzonder het kopen van een huis ook is, de verplichtingen die u bij de aanschaf aangaat hebben consequenties voor de toekomst. Woerd Financiële Diensten begeleidt u tijdens het hele proces en zorgt ervoor dat u weloverwogen keuzes maakt en dat risico’s in bijvoorbeeld een samenlevingsovereenkomst of testament worden afgedicht.

Naast hypotheekadvies kunt u bij ons ook terecht voor advies over aan de hypotheek verwante financiële diensten. Zoals:

  • levensverzekeringen/ overlijdensrisicoverzekeringen
  • schadeverzekeringen
  • pensioenen
Hier kunt u de hypotheekcalculator app downloaden: