Ondernemers

 

U WILT EEN HUIS KOPEN EN HEBT EEN HYPOTHEEK NODIG. ALS U DAARVOOR DIRECT NAAR EEN BANK GAAT KUNT U ALLEEN KIEZEN UIT DE HYPOTHEEKPRODUCTEN VAN DIE ENE BANK.
INFORMATIE VOOR ONDERNEMERS

U wilt een huis of bedrijfspand kopen en hebt een hypotheek nodig. Als ondernemer hebben de keuzes die u hierover maakt ook consequenties voor uw bedrijf. Het is dus belangrijk om u goed te laten informeren en een hypotheekoplossing te kiezen die bij u en uw bedrijf past. Woerd Financiële Diensten helpt u bij het maken van deze keuzes. Als onafhankelijk hypotheekadviseur kunt u bij ons kiezen uit het aanbod van 25 banken en verzekeraars.

 

EEN HYPOTHEEK IS MAATWERK

Welke hypotheek het beste bij u past is afhankelijk van veel factoren. Ook uw plannen voor de toekomst spelen daarbij een rol. Hoe leuk en bijzonder het kopen van een huis of bedrijfspand ook is, de verplichtingen die u bij de aanschaf aangaat hebben consequenties voor de toekomst. Woerd Financiële Diensten begeleidt u tijdens het hele proces en neemt daarbij het hele financiële plaatje, van woningaanschaf tot testament, voor u mee. We zorgen ervoor dat u weloverwogen keuzes maakt en dat risico’s worden afgedicht.

Naast hypotheekadvies kunt u bij ons ook terecht voor advies over aan de hypotheek verwante financiële diensten. Zoals:

• Levensverzekeringen/ overlijdensrisicoverzekeringen
• Financial Lease

BEREKEN HOEVEEL U KUNT LENEN

Als ondernemer kunt u niet uit de voeten met de standaard hypotheekberekeningen. Wilt u weten hoeveel u kunt lenen? Maak dan direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek. We berekenen dan hoeveel u kunt lenen en informeren u over de mogelijkheden.

Ook voor zelfstandigen die minder dan 3 jaar ondernemen, zijn er mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.